کامران دانشجو وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به نیابت از محمود احمدی‌نژاد رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی حکم فرهاد دانشجو را برای ریاست ۴ ساله بر دانشگاه آزاد ابلاغ کرد.

متن کامل این حکم به شرح ذیل است:
جناب آقای دکتر فرهاد دانشجو
سلام علیکم
بنا به پیشنهاد هیات امنا دانشگاه آزاد اسلامی و رای اکثریت قاطع شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه ۷۰۵ مورخه۱۳۹۰/۱۰/۲۷ و طبق مصوبه "الحاق یک تبصره جدید به بند ه ماده ۱۲ اساسنامه دانشگاه آزاد اسلامی"جلسه ۷۰۷ مورخ ۱۳۹۰/۱۱/۲۵ شورای عای انقلاب فرهنگی و در اجرای نامه شماره ۹۰/۱۴۵۷۷/دش مورخ ۱۳۹۰/۱۲/۷ رئیس محترم جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی مبنی بر تفویض در صدور حکم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی توسط وزیر علوم،تحقیقات و فناوری و نظر به مراتب تعهد،دانش،شایستگی و نیز تجارب ارزنده شما در مدیریت دانشگاهی و امور آموزش عالی به موجب این حکم جنابعالی به مدت چهار سال به ریاست دانشگاه آزاد اسلامی منصوب می شوید.امیدوارم با جلب مشارکت اساتید،دانشجویان و کارکنان خدوم ان دانشگاه و بهره مندی از تجارب ارزشمند آنان،در تحقق هر چه بیشتر پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی بویژه در امور علمی و فرهنگی موفق و موید باشید.تعالی معنوی،علمی،فرهنگی و گسترش امر آموزش و پژوهش مبتنی بر سند چشم انداز و سیاست های کلی مظام با اهتمام به حفظ بیت المال ،صرفه جویی در هزینه های غیرضروری و تقویت انضباط مالی و اداری،آموزش و پژوهشی مورد انتظار است.امید است تحت مدیریت انقلابی و هوشمندانه جنابعالی ،دانش آموختگان مومن،متعهد و عالم در تراز جامعه اسلامی پرورش یابد.

بر اساس این گزارش پیش از این محمود احمدی نژاد رئیس جمهور با صدور حکمی انتصاب رییس جدید دانشگاه آزاد اسلامی را به وزیر علوم تفویض کرد که متن آن به شرح زیر است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

جناب آقای دکتر کامران دانشجو

وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری

پیرو مصوبه «الحاق یک تبصره جدید به بند "ه" ماده ۱۲ اساسنامه دانشگاه آزاد اسلامی» که در جلسه شماره ۷۰۷ مورخ ۲۵/۱۱/۱۳۹۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده است. بدینوسیله صدور حکم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به جنابعالی تفویض می‌گردد.
رئیس جدید دانشگاه آزاد به فارس خبر داد
انتصاب 3 معاون جدید دانشگاه آزاد/جاسبی مشاور عالی دانشجو می‌شود

فرهاد دانشجو رئیس دانشگاه آزاد در اولین روز کاری خود در این دانشگاه 3 معاون آموزشی، پژوهشی و اداری و مالی این دانشگاه را برکنار کرد.

مراسم معارفه فرهاد دانشجو رئیس دانشگاه آزاد اسلامی

فرهاد دانشجو در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری فارس با اعلام این خبر گفت: در اولین روز کاری خود 3 معاون دانشگاه آزاد را برکنار کردند.

وی افزود: آقای بلندی به عنوان معاون آموزشی دانشگاه آزاد، آقای خجسته معاون اداری و مالی و علی افشار به عنوان معاون پژوهشی این دانشگاه معرفی شدند که تا دقایقی دیگر حکم آنان را صادر خواهم کرد.

مراسم معارفه فرهاد دانشجو رئیس دانشگاه آزاد اسلامی

وی در پاسخ به این سؤال که سایر معاونان ومدیران این دانشگاه تغییر نخواهند کرد گفت: 3 ماه به خودم و سایر معاونان دانشگاه آزاد فرصت خواهم داد تا با یکدیگر تعامل پیدا کنیم.

وی در خصوص تغییر و تحولات در مدیران رسانه‌ای این دانشگاه گفت: با چند نفر در خصوص قبول مسئولیت رسانه‌ای دانشگاه آزاد صحبت کردم که طی روزهای آینده اعلام خواهد شد.

مراسم معارفه فرهاد دانشجو رئیس دانشگاه آزاد اسلامی

دانشجو در پاسخ به این سؤال که آیا جاسبی رئیس سابق این دانشگاه مسئولیت اجرایی در دانشگاه آزاد خواهد داشت گفت: آقای جاسبی با تجربه‌ای که دارند اعلام کردند که دیگر مدیریت اجرایی در این دانشگاه نخواهند داشتند اما بنده از ایشان به عنوان مشاور عالی دانشگاه آزاد استفاده خواهم کرد.

نماینده مجلس: مدرک تحصیلی رئیس جدید دانشگاه آزاد ابهام دارد


سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه طرح این موضوع دلایل سیاسی ندارد گفت: سال فراغت از تحصیل آقای فرهاد دانشجو با آنچه که در رزومه فارسی و انگیسی وی آمده متفاوت است و هر دو تاریخ با آن تاریخی که در رساله وی چاپ شده مغایرت دارد، همچنین دانشگاه وست مینستر لندن که وی از آن فارغ التحصیل شده در زمان فارغ التحصیلی وجود نداشته و در عین حال رشته تحصیلی وی نیز جزء رشته‌های تحصیلی این دانشگاه نیست.

سعدالله نصیری قیداری در گفت‌وگو با خانه ملت با اشاره به برخی ابهامات موجود درباره مدرک تحصیلی فرهاد دانشجو گزینه اصلی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی، تصریح کرد: با توجه به اینکه سمت ریاست این دانشگاه امروز سمت بسیار مهمی محسوب می‌شود و اکثریت جوانان کشور در این دانشگاه تحصیل می‌کنند؛ حتی یک ابهام کوچک در سابقه علمی و اجرایی یک فرد می‌تواند برای مصالح علمی کشور و نظام جمهوری اسلامی لطمات جدی درپی داشته باشد.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ابهامات موجود در مدرک تحصیلی فرهاد دانشجو به عنوان یک عضو هیأت علمی عادی و نه به عنوان برادر وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و به دور از هرگونه شبهه و اعمال نظر بررسی شود و قبل از اینکه وی به این سمت معرفی شود، این موارد باید رفع ابهام و شفاف‌سازی شود.

وی افزود: ممکن است همین ابهامات به جایگاه حقیقی و حقوقی وزیر علوم نیز لطمات جدی وارد ‌کند.

این نماینده مردم در مجلس هشتم درخواست کرد تا هنگام شفاف‌سازی و رفع ابهام از مراحل تحصیل و مدارک تحصیلی فرهاد دانشجو؛ ابلاغ حکم ریاست وی در دانشگاه ازاد اسلامی به تعویق بیافتاد تا شورایعالی انقلاب فرهنگی و کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بررسی دقیقی را در مورد شبهات و ابهاماتی که در مراحل تحصیلی وی وجود دارد، انجام دهند.

وی یادآور شد: زمانی که رئیس‌جمهور کامران دانشجو را برای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به مجلس معرفی کردند، ابهاماتی در مورد مدرک تحصیلی وی وجود داشت؛ کمیسیون آموزش و تحقیقات به من ماموریت داد تا تمام مدارک تحصیلی، مراحل تحصیلی، مقالات علمی وسمت‌های اجرایی کامران دانشجو را بررسی کنم و حتی در برخی اوقات با حضور خود وی این بررسی‌ها انجام شد ودر نهایت تمام مدارک تحصیلی وی تایید و کتبا نیز به کمیسیون آموزش و تحقیقات اعلام شد و پشت تریبون مجلس و در صحن علنی نیز این گزارش قرائت شد که این اقدام رضایت وزیر علوم را نیز به دنبال داشت.

عضو هیات رئیسه فراکسیون دانشگاهیان مجلس با بیان اینکه مخالف جابه‌جایی در ریاست دانشگاه‌ ازاد نیست، تاکید کرد: هدف من به هیچ‌وجه به زیر سئوال بردن سابقه یک همکار دانشگاهی نیست و طرح این موضوع نیز دلایل سیاسی ندارد جز اینکه نگران مصالح آموزشی کشور هستم و از طرفی هم وظیفه نمایندگی حکم می‌‌کند این موارد را اعلام کنم.

نصیری قیداری در ادامه به این ابهامات اشاره کرد و گفت: سال فراغت از تحصیل فرهاد دانشجو با آنچه که در رزومه فارسی و انگیسی وی آمده متفاوت است و هر دو تاریخ با آن تاریخی که در رساله وی چاپ شده مغایرت دارد، همچنین دانشگاه وست مینستر لندن که وی از آن فارغ التحصیل شده در زمان فارغ التحصیلی وجود نداشته و تقریبا سه سال بعد از فراغت تحصیل فرهاد دانشجو این دانشگاه تاسیس شده است.

عضو فراکسیون اقلیت مجلس بیان داشت: در عین حال رشته تحصیلی وی جزء رشته‌های تحصیلی این دانشگاه نیست و با مراجعه به سایت دانشگاه وست مینستر لندن مشخص می‌شود که این دانشگاه اصولا فاقد رشته مهندسی عمران است و تنها رشته مهندسی آن الکترونیک و علوم کامپیوتر است.

وی تاکید کرد: دانشگاه محل تحصیل فرهاد دانشجو در آن زمان که نامی غیر از دانشگاه وست مینستر لندن  داشته، در واقع جز مراکزی نبوده که بتواند مدرک تحصیلی صادر کند وشورای دیگری به نام شورای CNAAشورای ملی صدور مدارک تحصیلی انگلستان، این مدرک را برای فرهاد دانشجو صادر کرده که از نظر ارزشیابی مدارک تحصیلی وزارت علوم مدرک صادر شده از CNAA  ابهام دارد و صادر کننده مدرک دکترای وی مطابق موازین اعلام شده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران فاقد اعتبار است.

نصیری قیداری بیان کرد: این موارد صرفا دارای ابهام است و انتظار می‌رود که شورایعالی انقلاب فرهنگی که جایگاه بسیار رفیعی در نظام دارد و وظیفه تدوین سیاست‌های کلان علمی وفرهنگی کشور را برعهده دارد و به فرموده مقام معظم رهبری دیده بان علمی فرهنگی کشور محسوب می‌شود با بررسی دقیق این ابهامات، با اقدام عجولانه‌ای دچار لطمه جدی نشود.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بیان داشت: بهتر است این ابهامات توسط شورایعالی انقلاب فرهنگی و  یا توسط کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بررسی دقیق شود و پس از‌ آن تصمیمی که به صلاح نظام و ‌آموزش عالی کشور است، گرفته شود./


  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا